نکات مهم در نگهداری از ماشین لباسشویی

نگهداری از ماشین لباسشویی

نگهداری از ماشین لباسشویی

  امروزه لوازم خانگی برقی مانند ماشین های لباسشویی، ظرفشویی و … به جزء جدا ناپذیری از زندگی ما تبدیل شده اند. با رعایت نکات روش های نگهداری ماشین لباسشویی می توان طول عمر دستگاه را افزایش داد و در هزینه ها صرفه جویی کرد.

لباسشویی جزو وسایل پرکاربرد و لازم برای هر خانه است و کمک زیادی به شما می‌کند بنابراین لازم است که به‌صورت دوره‌ای و مرتب برای تعمیر و نگهداری از این وسیله کاربردی آن را سرویس کنید و هزینه‌های ناشی از خرابی‌ها و آسیب‌های پرهزینه را کاهش دهید.

چگونه از ماشین لباسشویی نگهداری کنیم؟

ازجمله اقداماتی که جهت نگهداری از ماشین لباسشویی میتوان انجام داد، عبارتند از:

  • تعویض شلنگ ‌های آب ماشین لباسشویی

شلنگ ها را به ‌طور مرتب از نظر برآمدگی، ساییدگی، ترک ‌خوردگی و نشتی در اتصالات بررسی کنید و در صورت وجود مشکل و یا به ‌طور معمول بین 3 ‌تا ۵ سال یک ‌بار آن‌ها را تعویض کنید. این کار را به ‌عنوان بخشی مهم در برنامه تعمیر و نگهداری ‌های پیشگیرانه قرار دهید.

  • دستگاه را در موقعیت مناسب قرار دهید

توجه کنید که حداقل ۱۰ سانتی متر فاصله بین دستگاه و دیوار رعایت شود این‌ موضوع کمک می‌کند که از پیچ ‌خوردگی شلنگ‌ها نیز جلوگیری شود.

  • تراز بودن ماشین لباسشویی

اگر هر چهار پایه دستگاه تراز نباشد و لرزش داشته باشد سبب تکان خوردن و جابه‌جایی آن می‌شود که این مشکل می‌تواند به سطح و به کف دستگاه آسیب وارد کند.

برای تراز کردن ماشین می‌توانید واشر ها را با انبر در جهت عقربه‌ های ساعت بچرخانید تا ارتفاع را کم کنید و ماشین را پایین بیاورید و برای بالا بردن آن این کار را در خلاف جهت عقربه ‌های ساعت انجام دهید تا دستگاه را بتوانید متعادل کنید.

  • شستن مداوم ماشین لباسشویی

معمولاً در طی استفاده از ماشین لباس‌شویی تجمع مواد شوینده و پودرها سبب مسدود شدن و رسوب در درون قطعات دستگاه می‌شوند باقی‌مانده و تجمع مواد صابونی را با استفاده از محلول پاک‌کننده ماشین لباسشویی و یا اگر در دسترس‌ نبود با محلول آب داغ، سرکه و جوش‌شیرین روی برنامه شستشوی خالی قرار دهید و اجازه دهید دستگاه با این محلول کار کند این کار به حذف کپک‌ ها نیز بسیار کمک می‌کند.

برای ضد عفونی کردن لباسشویی به این روش لباسشویی را بدون لباس در وضعیت شست و شوی بلند مدت قرار دهید. استفاده از مواد رسوب زدای مخصوص ماشین لباسشویی هم موثر است.

  • درب ماشین لباس‌شویی را باز بگذارید

پس ازهر بار استفاده از دستگاه در را باز بگذارید تا داخل دستگاه خشک شود و با دستمال خشک پلاستیک جلوی وان را خشک کنید تا از پوسیدگی آن جلوگیری کنید این کار به جلوگیری از شکل‌گیری کپک نیز کمک می‌کند.

بوی بد لباسشویی و همچنین سیاه و کثیف شدن لاستیک دور درب به دلیل وجود همین قارچ ها هستند.

  • ریختن مواد شوینده به اندازه‌ی کافی

دفترچه راهنمای دستگاه را مطالعه کنید و به اندازه مقدار ذکرشده مواد شوینده را اندازه‌گیری کرده و در درون ماشین بریزید حتی در این دفترچه ذکر شده که از چه نوع شوینده ‌ای بهتر است که استفاده کنید. بعضی دستگاه ‌ها با شوینده‌های مایع و برخی با پودرها راحت‌تر کار می‌کنند هم چنین استفاده از مقدار زیاد شوینده به پوسیدگی لباس‌ها منجر می‌شود. ماشین‌هایی با راندمان بالا به شوینده‌هایی با کف کم نیاز دارند.

  • ظرفیت دستگاه را فراموش نکنید

بیش‌ازحد ظرفیت دستگاه لباس در داخل آن قرار ندهید. ریختن بیش‌ازحد لباس در یک‌ بار شستشو سبب می‌شود آبی که در هر بار استفاده برای دستگاه تنظیم ‌شده به تمامی لباس‌ها نرسد بنابراین لباس‌ها نه ‌تنها شسته نمی‌شوند بلکه با این کار به دستگاه نیز آسیب می‌رسد. بهترین اندازه برای لباسشویی پرکردن ۲/۳ از حجم مخزن است.

 اقلام سنگین و حجیم را با لباس‌های کوچک ترکیب کنید تا تعادل وزنی حفظ شود.

 لباس هایی که بسیار آبگیر هستند مثل لباس های پشمی، پتو و … را به میزان کمتری در ماشین لباسشویی بریزید.

  • تعویض فیلتر ماشین لباسشویی

ماشین‌های نیمه اتوماتیک دارای فیلتر برای وان دستگاه هستند، این فیلتر پرس ها و سایر ذرات کثیف را در فرآیند شستشو جمع می‌شوند را به خود می‌گیرد. بنابراین باید حداقل ۱ الی ۲ ماه یک‌بار درآورده و تمیز شوند. این به این دلیل است که پس‌از پر شدن فیلتر دیگر قادر نیست باقی‌مانده این زباله‌های کوچک را جدا کنند و ممکن است آن‌ها روی لباس باقی بمانند و در دستگاه جمع شوند و این به نوبه خود عمر دستگاه را کاهش می‌دهد و در درازمدت علاوه‌بر عملکرد منفی بطور قابل‌توجهی سبب خرابی و مشکل شدید و جدی برای لباس‌شویی خواهد شد.

علاوه بر موارد فوق توجه داشته باشید:

  • از گذاشتن اشیای سنگین بر روی ماشین لباسشویی خودداری کنید.
  • بهتر است ماشین لباسشویی را در کنار سینک ظرفشویی قرار ندهید.
  • از گذاشتن سماور و هر وسیله دیگر که باعث آبریزی می شود بر روی لباسشویی خودداری کنید
  • درب ماشین را به آرامی باز و بسته کنید.
  • درصورت قفل شدن درب لباسشویی به هیچ وجه تلاش نکنید به زور درب آن را باز کنید.در این وضعیت احتمالاً سنسور درب خراب شده است. برای پیشگیری از شکستن دستگیره و خسارتهای بیشتر بهتر است با سرویسکار تماس بگیرید. در شرکت پارس پویش ما با مجرب ترین تکنسین های تعمیر ماشین لباسشویی آماده ارائه خدمات به شما عزیزان هستیم.
  • لباس ها را قبل از قرار دادن در لباسشویی خوب بررسی نمائید. وجود سکه و یا اجسام سخت دیگر که در جیب لباس ها جا مانده است به پمپ تخلیه آسیب میزند. ورود این اجسام به محفظه پمپ باعث تخلیه نکردن آب و همچنین ارور لباسشویی و نزدن دور خشک کن می شود.

چرا لباسشویی آب را تخلیه نمی کند؟

شایع ترین مشکلی که در نگهداری از لباسشویی به وجود می آید تخلیه نکردن آب و یا خشک نکردن لباس است. یکی از عوامل آن گیر کردن اجسام سخت کوچک در پمپ تخلیه است. برای جلوگیری و برطرف کردن این مشکل توجه به چند نکته ضروریست که از جمله این نکات عبارتند از:

  • از نبودن اجسام خارجی به همراه لباس ها مطمئن شوید.
  • لباس های زیر کوچک و جوراب ها را داخل یک کیسه توری گذاشته و در لباسشویی قرار دهید. این لباس ها می توانند از فضای بین درام و لاستیک دور درب وارد دیگ و مجاری خروج آب می شوند.
  • هر از گاهی فیلتر پمپ تخلیه را باز کرده و داخل محفظه را تمیز کنید.

خدمات تعمیر ماشین لباسشویی

تمامی نکات ذکر شده جزو اقدامات پیشگیرانه محسوب می شوند. اما همیشه قطعاتی هستند که برای نگهداری آنان نمیتوانید بدون داشتن تخصص و ابزار لازم اقدام کنید. لذا توصیه میشود برای انجام سرویس های دوره ای حتماً از متخصصین و شرکت های ارائه  دهنده خدمات تعمیر و نگهداری ماشین لباسشویی کمک بگیرید.

شرکت پارس پویش با کادری مجرب و مناسب ترین قیمت آماده ارائه خدمات تعمیر ماشین لباسشویی به شما عزیزان است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی های لازم در ارتباط با نگهداری از ماشین لباسشویی با کارشناسان این مجموعه با شماره 02144155180 تماس حاصل نمایید.

فرم درخواست تعمیرکار

پیمایش به بالا

درخواست تعمیرکار

فرم زیر را پر کنید تا در سریع ترین زمان با شما تماس بگیریم

اطلاعات تماس
اطلاعات دستگاه
تاریخ و زمان ترجیحی